Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul fermierilor, atac la Dana Budeanu și Cristian Tudor Popescu: 'Sunt paraleli cu acest domeniu!'

dănuț andruș

Liderul fermierilor, atac la Dana Budeanu și Cristian Tudor Popescu: 'Sunt paraleli cu acest domeniu!'

Dănuţ Andruş, un lider al fermierilor, susține că că agricultorii și transportatorii rămân uniți și nu pleacă din stradă, până nu se vor rezolva în totalitate revendicările protestatarilor. De asemenea, Dănuţ Andruş transmite că nu este importantă apartenența sau trecutul său, în timp ce a acuzat manipulări sau dezinformări făcute de „diverși formatori de opinie, de genul Dana Budeanu, Popescu, Georgescu, Vișinescu sau alții care formează opinii, dar sunt paraleli cu acest domeniu”.

„Cerem public Ministerului de Interne, inclusiv ministrului de Interne, să oprească acestă obstrucționare a acestui drept constituțional al poporului român de protesta pașnic, și să oprească acele infiltări, că au la îndemână toate instituțiile publice abilitate să oprească aceste manifestări de provocare. Noi nu răspundem provocărilor, suntem pașnici, ne cerem scuze celor cărora le provocăm acest disconfort național pentru că este o problemă națională iar cererile noastre nu se referă doar la cerințele noastre. Sunt cerințe care privesc inclusiv populația de rând. Cred că toți suntem afectați de acest preț la RCA la mașinile pe care le conducem fiecare, suntem afectați de măsurile fiscale care au fost puse pe capul românilor, suntem afectați de mediul scăzut de trai în România și trebuie ca acest guvern să lucreze, nu să demisioneze.

Aceste asociații profesionale s-au dezis de noi, iar acum cheamă fermierii din stradă că s-au rezolvat. Din punctul nostru de vedere, aceste revendicări ale fermierilor, cât și parțial cele ale transportatorilor au fost revendicate în ziua de sâmbătă. Nu au făcut altceva decât să ia copy/paste acele revendicări, să și le asume, lucru care este imoral și incorect”, a spus Andruș.

Vezi si: CTP șterge pe jos cu protestatarii: Cererile lor sunt fantasmagorice, nesimțite

Filmarea cu Andruș, de la 11.27:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.