Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul mondial ATP Daniil Medvedev a pierdut a doua finală consecutivă

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Liderul mondial al clasamentului mondial ATP, rusul Daniil Medvedev, a pierdut duminică finala turneului de tenis de la Halle, fiind învins categoric în ultimul act de polonezul Hubert Hurkacz (12 ATP), cu 6-1, 6-4, în doar 64 de minute de joc.

Hubert Hurkacz a realizat cea mai mare performanță de până acum în sezonul actual, la Terra Wortmann Open de la Halle, polonezul obținând primul titlu din 2022.

Al cincilea favorit a făcut trei break-uri în fața lui Medvedev și și-a valorificat toate game-urile pe propriul serviciu, obținând o victorie rapidă, cu care și-a asigurat primul titlu pe iarbă din carieră. Semifinalist la Wimbledon, în 2021, Hurkacz a dominant jocul de de pe linia de fund, fiind totodată și la primul titlu ATP 500 din carieră. Pentru polonez este al cincilea titlu în circuitul ATP, fiind a treia oară când îl învinge pe Medvedev, care are doar 2 victorii în întâlnirile directe.

Partida a fost întreruptă spre finele primului set de un intrus, care a pătruns pe teren și a încercat să se lege de fileu, la fel ca protestatara de la Paris, dar a fost împiedicat de oamenii de securitate.

Pentru câștigarea turneului, Hubert Hurkacz va fi recompensat cu 500 puncte ATP și 399.170 euro, în timp ce finalistul primește 214.775 euro și 300 puncte ATP.

Medvedev pierde a doua finală de turneu ATP consecutivă, după ce fusese învins în ultimul act și la S-Hertogenbosch, de favoritul gazdelor, olandezul Tim Van Rijthoven.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.