Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, le amintește celor de la USR că nu pot susține pe nimeni la CCR, cu un procent de 15% în Parlament

Facebook
Danut Pop

Liderul Partidului Ecologist Român susține faptul că un individ precum Dănileț nu are ce să caute în magistratură, iar sprijinul pe care i-l oferă USR este absolut nul. Nici măcar Dănileț nu s-a lăsat păcălit.

“Inclusiv ilustrul Dănileț a ajuns să le dea cu flit celor de la USR. După ce USR a anunțat că-l susține pe acest karatist al magistraturii la CCR, Dănileț a zis că el rămâne independent.

Întrebarea mea este, unde rămâne independent? Pe tușă? Un asemenea individ care efectiv s-a dat în stambă pe facebook, ca o vedetă rock, nu are ce să caute în magistratură. El a devenit o caricatură în justiție și a fost evident pentru toți că funcția a fost o pălărie mult prea mare pentru el.

Pe de altă parte USR este un partid de 15%, oamenii ăștia sunt niște idioți parlamentar vorbind. Există legi și proceduri, nu ai cum să ai pretenția cu un procent atât de mic să conteze susținerea ta la CCR. După toți anii ăștia în Parlament, cei de la USR nu au înțeles cum funcționează legislativul. Cred și eu că inclusiv un Dănileț le dă cu flit la ce inepții susțin” spune Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.