Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul Partidului Republican: Conservele lui Coldea au ieșit la atac pentru a distruge AUR

facebook
marian cucsa presedinte partidul republican

Marian Cucșa susține, într-o postare pe Facebook, că AUR este forța națională care primește cu brațele deschise pe toată lumea care gândește și simte românește, precizând că Alianta crede în șansa fiecărui român de a lupta pentru România.

„Din aceste motive partidele care formează Alianța au devenit un pericol pentru planurile dușmanilor României, pentru cei care ne-au ținut toți acești ani în mizerie și care au participat la furtul avuțiilor țării.

Generalul Coldea, slugile sale din media și din mediul de afaceri, conservele sale din politică au fost activate pentru a distruge AUR.

În încercarea de a se salva, după apariția investigațiilor media din ultimele săptămâni despre afacerile ilegale ale lui Florian Coldea, acesta a decis să își activeze conservele din politică. Un om care a făcut zeci de milioane din comisioane și trafic de influență, un om care i-a băgat la pușcărie pe români pentru a vinde țară vrea acum să pună Președintele României”, susține președintele Partidului Republican.

Cucșa precizează că de câteva săptămâni, Ilan Laufer (fost membru AUR) a decis să asculte ordinele lui Coldea și să intre în planurile politice ale acestuia.

„A făcut-o în spatele cortinei prin mai multe întâlniri cu generalul negru la un restaurant din zona Băneasa, dar și public în emisiuni ale unei televiziuni de știri, spre exemplu în dată de 16 februarie, transformându-se în avocatul lui Coldea.

Dacă Ilan Laufer face aceste lucruri crezând că Florian Coldea îl va scapă de problemele penale sau dosarele de la diferite parchete se înșală, Coldea și-a băgat la pușcărie toți aliații.

Poziția oficială a Alianței AUR este că Florian Coldea este direct responsabil de abuzuri, fapte ilegale, încălcări ale Constituției împotriva românilor, împotriva oamenilor de afaceri români și împotriva intereselor României. Mai mult, Coldea a fost în toată activitatea să cel mai mare dușman al mișcării unioniste și a făcut jocurile unei puteri estice împotriva României”, arată Cucșa.

„Oricine este aliatul lui Coldea va fi exclus din Alianță”

„Cunoaștem planurile lui Coldea de a sparge AUR, de a-și folosi relațiile din justiție pentru a face dosare liderilor Alianței, de a utiliza agenții săi din media pentru a răspândi fake news. Cunoaștem planurile lui Florian Coldea de a infiltra PSD și de a-și folosi inclusiv conservele din PSD. Cunoaștem planurile lui Coldea de a destructura și de a sparge PNL în bucățele pentru a susține candidatura la prezidențiale a Laurei Kovesi.

Având în vedere implicarea directă a lui Florian Coldea în jocul politic împotriva Alianței AUR:

- Credem că Serviciul Român de Informații este o instituție fundamentală a statului în care femeile și bărbații care poartă uniformă cu cinste, subofițeri, ofițeri și personal civil trebuie să asigure ordinea constituțională a României și să apere interesele românilor. Acțiunile lui Florian Coldea aduc grave prejudicii acestei instituții.

- solicităm instituțiilor statului și în special Serviciului Român de Informații să clarifice dacă activitățile ilegale derulate de Florian Coldea în ultimul an în zona politică, prin oamenii săi infiltrați în PSD, PNL și AUR beneficiază de girul serviciului sau sunt acțiuni personale,

- solicităm SRI să adopte măsurile legale și să informeze beneficiarii de informații și Comisia de control SRI de urgență cu privire la toate aceste activități care aduc atingere ordinii constituționale.

- Solicităm comisiei de control să declasifice de urgență audierile lui Coldea pentru că întreagă țară să vadă dimensiunea implicării acestuia în viață politică”, a mai scris Cucșa pe facebook.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.