Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PER: Unora le priește criza! De ce nu se dorește ca România să aplice modelul Germaniei, Franței și al Marii Britanii, adică naționalizarea companiilor

Facebook
Danut Pop

Liderul PER, Dănuț Pop, se întreabă de ce nu se dorește ca România să aplice modelul Germaniei, Franței și al Marii Britanii, respectiv naționalizarea companiilor.

"Am incheiat aceasta saptamana cu o mare veste. OMV Petrom a realizat un profit de aproximativ cinci ori mai mare în primul semestru al anului 2022, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent. Conform Bursei de Valori București, OMV Petrom a încheiat primul semestru al anului 2022 cu un profit net, în creștere cu 374%, la 4,646 de miliarde de lei, în comparație cu rezultatul net de 980 de milioane de lei consemnat în aceeași perioadă a anului precedent.

In urma cu două luni, citeam că Hidroelectrica, compania la care statul român prin Ministerul Energiei are deţinerea majoritară, de 80%, a anunţat afaceri de 2,4 mld. lei, în creştere cu 66% faţă de aceeaşi perioadă din 2021, în timp ce profitul net a urcat cu 70% la 1,3 mld. lei, conform raportului trimestrial al Fondului Proprietatea, de asemenea actionar Hidroelectrica.

Despre Societatea Naţională Nuclearelectrica (SNN) se anuntase că a obţinut, în primele trei luni ale anului în curs, un profit net de 818,901 milioane de lei, în creştere cu 249,3% faţă de perioada similară a anului trecut, când acesta s-a situat la 234,465 milioane de lei, potrivit rezultatelor financiare raportate Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

După cum rezultă, unora le priește această criză in care ne aflăm! Putem intelege de ce nu se doreste ca Romania sa aplice modelul Germaniei, Frantei si al Marii Britanii, adica nationalizarea companiilor. Acolo statul are grija de cetatenii sai, in tara noastra, romanii sunt luati de prosti si lasati sa se chinuie si sa plateasca!

Rusine tradatorilor!", a declarat Dănuț Pop, potrivit unui comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.