Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PLUS Maramureș, despre extinderea partidului: 'O să avem mai multe comunităţi locale, probabil 16-17 comunităţi'

Inquam Photos / Octav Ganea
ciolos plus

Structurile PLUS sunt în continuă extindere, fiind deja constituite cinci comunităţi în municipiul Baia Mare şi două în mediul rural, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Organizaţiei judeţene a partidului, Florin Barbur, potrivit Agerpres.

"În municipiul Baia Mare o să avem mai multe comunităţi locale, probabil 16-17 comunităţi. În mediul rural avem comunităţi locale unu la unu, adică o comunitate pentru o comună şi mai avem comunităţi locale formate din mai multe comune. Avem deja constituite comunităţi în şapte localităţi, cinci în municipiul Baia Mare, şi două în mediul rural. Ne propunem ca până la finalul anului să accentuăm ritmul formării acestor comunităţi, să avem cât mai multe constituite şi active. (...) Comunităţile vor fi cele care vor avea contact direct cu cetăţenii în oraşe, sate sau comune", a spus Florin Barbur.

Acesta a afirmat că principalele criterii pentru aderarea la organizaţia judeţeană sunt competenţa şi onestitatea.

Citește și: Cutremur! Soțul blondei care vrea să-i fure fotoliul lui Klaus Iohannis părăsește o importantă funcție

"Suntem un partid tânăr, ne dorim să creştem, avem doar şapte luni de zile. (...) Ne propunem să atragem cât mai mulţi oameni competenţi şi oneşti, acestea fiind principalele criterii. Deja avem mulţi oameni de bună calitate şi integri şi dorim să constituim o alternativă viabilă pentru maramureşeni, dar ne propunem, de asemenea, să aducem astfel de oameni. Suntem convinşi că în judeţ avem oameni de calitate, oameni integri, oameni profesionişti, oameni competenţi şi îi invităm să ni se alăture pentru a constitui o alternativă viabilă pentru judeţ, inclusiv în municipiul Baia Mare", a declarat Barbur.

În perspectiva alegerilor locale din anul 2020, liderul PLUS Maramureş a menţionat că au fost identificate o serie de domenii care aşteaptă a fi corectate sau completate.

Citește și: SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

"Ca primă problemă identificată în municipiul Baia Mare ar fi necesitatea unei platforme economice, aducerea investiţiilor, dezvoltarea mediului de afaceri, dezvoltarea educaţiei, culturii. În acest moment, nu considerăm că Baia Mare are o viaţă culturală foarte bine dezvoltată şi va trebui să promovăm asta. În municipiul Sighetu Marmaţiei este o problemă cu lipsa locurilor de muncă bine plătite, dar şi probleme sociale existente la nivel de municipiu", a mai spus Florin Barbur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.