Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP a explodat după declarația primarului din Târgu Mureș: 'Este o prostie ce a spus. Soluția este alta'

Agerpres
Eugen Tomac

Eugen Tomac a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că declarația primarului din Târgu Mureș referitor la cuplurile care își doresc copii „este o prostie”. Liderul PMP dezaprobă modul de gândire al edilului.

„Este o prostie ce a spus. Dezaprob total modul ăsta de gândire. Soluția cu rromi este alta. Educația”, a declarat Eugen Tomac, pentru MEDIAFAX.

Ionel Corbu, candidat la șefia PG, dă testul în fața ministrului Justiției: 'Rata achitărilor în numeroasele dosare pe care le-am finalizat a fost zero'

Primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea, a scris luni pe Facebook că populația trebuie conștientizată că responsabilitatea creșterii și formării unui copil este uriașă. El propune astfel introducerea unor anchete sociale obligatorii pentru cuplurile care vor să aibă copii.

Ulterior, Dorin Florea a venit cu explicații. El a afirmat pentru MEDIAFAX că propunerea vizând anchetele sociale în cazul femeilor din categorii defavorizate care nasc nu înseamnă rasism, ci responsabilitate, avertizând că România se confruntă cu o „bombă socială” care „va exploda”. Edilul spune că nu îl sperie CNCD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.