Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP, detalii din spatele candidaturii lui Traian Băsescu: Cei de la USR fac jocul PSD

PMP
Eugen Tomac

Liderul PMP, eurodeputatul Eugen Tomac, a respins, marți, acuzațiile potrivit cărora candidatura lui Traian Băsescu o ajută pe Gabriela Firea la alegerile locale și i-a acuzat pe liderii USR că nu și-au dorit un front comun anti-PSD în Capitală.

Citește și: Vasile Blaga îi distruge visul lui Traian Băsescu: NU poate învia vechiul PDL

„Miza PMP pentru alegerile din București. În primul rând, îi invit pe toți cei care ne acuză nejustificat să renunțe la dubla măsură și să-i întrebe pe cei din USR de ce nu și-au dorit un front comun antiPSD în Capitală”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El afirmă că PMP și-a dorit candidat comun, dar USR s-a opus.

„PMP a fost primul partid care a avansat numele pentru candidatul comun. Conducerea USR a fost ultima care și-a asumat această candidatură, impunând totodată condiția de a nu invita PMP în acest front politic comun. Dacă cineva face jocurile PSD în București, aceia sunt cei de la USR! Noi suntem obligați să mergem cu cei mai buni candidați la Primăria Capitaliei și la sectoare, pentru că nu a existat dorință, nici voință pentru candidați comuni anti PSD”, a conchis liderul PMP.

Traian Băsescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, anunțul fiind făcut de liderul PMP, Eugen Tomac. Fostul președinte al României, eurodeputatul Traian Băsescu, i-a spus liderului PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura sa la Primăria Capitalei la alegerile locale din toamna acestui an, după ce USR s-a împotrivit ca PMP să facă parte din alianța PNL-USR în Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.