Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga îi distruge visul lui Traian Băsescu: NU poate învia vechiul PDL

Mediafax
blaga

Traian Băsescu și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei și a spus că va negocia cu cei de la PNL pentru a putea folosi numele de PDL, partid care a fuzionat cu PNL.

Citește și: Elena Udrea exultă la vestea candidaturii lui Băsescu la Primăria Capitalei: Gata, s-a terminat cu gluma!

Europarlamentarul Vasile Blaga, ultimul președinte al vechiului PDL, înainte de fuziune, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că nu se poate prelua denumirea vechiului PDL, acest partid dispărând în urma fuziunii cu PNL.

”Nu se poate face în niciun fel. Și noi am făcut fuziune prin absorbție și în momentul în care se fac fuziuni prin absorbție,  celălalt partid bineînțeles că dispare. Continuatorul vechiului PDL este PNL și atât! Nu vreau să comentez ceea ce spune domnul Traian Băsescu, este în pre-campanie, treaba dumnealui ce declară.”, a declarat Vasile Blaga, pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat despre candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei și apelul acestuia către vechii PDL-iști, Vasile Blaga a spus că se abține de la comentarii.

”Nu vreau să comentez. Domnul Băsescu poate să spună orice, dar eu nu doresc să fac niciun comentariu”, a spus Blaga.

Traian Băsescu a anunțat, luni, la B1 TV, că PMP va negocia cu PNL pentru a prelua numele de PD-L. El speră că va fi posibil ca formațiunea să poarte încă de la alegerile generale din 2020 denumirea partidului care a câștigat de două ori Președinția României și de trei ori Primăria Capitalei.

„Este o variantă pe care eu nu o exclud, cum nu exclud nici varianta ca PNL să se bucure de un eventual eșec al PMP, adică să nu treacă pragul, în speranța absorbirii PMP, numai că noi lucrăm acum și chiar vom avea negocieri cu PNL să ne permită să reluăm numele tradițional al PD-L, care este un partid care a dat două funcții de Președinte al României și trei mandate de primar general. Deci este un partid care, din păcate, și-a răsturnat propria istorie – e adevărat, o istorie nouă – în mod mult prea ușor în tradiția Brătienilor. PD-L, repet, este un partid care a câștigat de trei ori Primăria Capitalei și de două ori Președinția României”, a spus Traian Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.