Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP după demiterea Guvernului din Republica Moldova: 'Maia Sandu a dat dovadă de viziune politică! Se pregătește pentru prezidențialele de anul viitor'

Agerpres
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, a scris, marți, pe Facebook, după ce Guvernul din Republica Moldova a picat la vot în Parlament, că Maia Sandu „nu a putut înghiți un compromis politic la nesfârșit” motiv pentru care se pregătește pentru alegerile prezidențiale de anul viitor în calitate de lider al Opoziției.

„Maia Sandu va fi viitorul Președinte al R. Moldova. Maia Sandu a dat dovadă astăzi de viziune și a făcut ce trebuie în momente de criză politică pentru R. Moldova. A făcut pact cu diavolul, pentru a-l scoate din viața poltică pe Plahtoniuc, care ținea în mod absurd R. Moldova în izolare. Așa s-a creat guvernul susținut de socialiștii propruși și partidele proeuropene. Era momentul unei resetări. Guvernul a plecat, pentru că Maia Sandu nu avea altă șansă de a-și păstra credibilitatea în viața politică din R. Moldova. Nu putea accepta o reformă în termenii propuși de Dodon, al căruia unic scop era impunerea controlului politic asupra Justiției. Vorba populară, “Lupu își schimba părul, dar năravul, ba””, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Citește și: ALERTĂ - Guvernul Maia Sandu a căzut. Moţiunea de cenzură a fost adoptată de Parlamentul Republicii Moldova

Liderul PMP a adăugat că, prin căderea Guvernului din Republica Moldova, Maia Sandu se pregătește pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

„Prin această mișcare, Maia Sandu a demonstrat că nu poate înghiți un compromis politic la nesfârșit și se pregătește de campania electorală de anul viitor, atunci când, în calitate de lider al opoziției, va putea să-l înlăture din fruntea statului pe actualul Președinte prorus, Igor Dodon.

Dodon rămâne un politician care nu face altceva decât să îl înlocuiască pe Plahotniuc în încercarea de a controla statul”, a mai scris liderul PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.