Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP îi trage preșul lui Victor Ponta: îi amintește de celebra declarație cu oile

Liderul PMP, Eugen Tomac, îi amintește lui Victor Ponta de celebra declarație din 2012, când le cerea parlamentarilor PDL să voteze la moțiunea de cenzură și să nu stea în bănci ”ca oile”. Tomac susține că Victor Ponta îți tratează parlamentari ”ca pe oi” pentru că le-a cerut acestora să nu asigure cvorumul la votul pentru Guvernul Orban.

Citește și: SURSE Evoluții de ultimă oră în Parlament: estimările PSD și PNL pentru votul de învestitură a guvernului Ludovic Orban

”Ce fac astăzi oile?

În 2012, Victor Ponta îi îndemna pe parlamentari să participe la votul moțiunii împotriva Guvernului Ungureanu, afirmând că aceștia „trebuie să-și respecte electoratul, nu trebuie să stea ca o oaie în bancă”. 
Astăzi, același Victor Ponta îi somează pe parlamentarii PRO România să se comporte, alături de cei de la PSD, ca niște oi.

Boicotul anunţat de PSD şi PRO România este o prostie pentru că nu înseamnă decât menţinerea Vioricăi Dăncilă ca o poză în geam pe o perioadă nedeterminată. Corect şi firesc ar fi ca parlamentarii celor două partide să asigure cvorumul şi să voteze. Dacă nu se îndeplineşte cvorumul, Guvernul Orban nu este respins, ci doar este amânat votul pentru o dată ulterioară. Transformându-și parlamentarii în oi, Victor Ponta nu face altceva decât să prelungească inutil blocajul politic şi instituţional din România.

Învestirea Guvernului Orban ar pune capăt crizei politice și ar fi un semnal foarte important şi din perspectivă politică în ultima săptămână de campanie electorală pentru primul tur al prezidenţialelor. Cu un Guvern nou instalat, vom putea să ne uităm mai atenţi la ce ne propune fiecare dintre candidaţi pentru următorii 5 sau 10 ani. Sunt convins că asta nu ar face decât să crească şansele să-l vedem pe #PaleologuPreşedinte.”, scrie Eugen Tomac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.