Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP: Vom merge cu Traian Băsescu la primăria Capitalei. Că va pierde Nicușor este meritul USR

Facebook
basescu capitala

Liderul PMP, Eugen Tomac a anunțat, marți, că fostul președinte Traian Băsescu va fi candidatul formațiunii la Primăria Capitalei, susținând că „aroganța” USR a generat această situație. „Că va pierde Nicușor este meritul USR, nu al PMP”, a mai spus Tomac, potrivit Mediafax.

Citește și: USR-PLUS recunoaște că face ‘FIGURAȚIE’ la a doua primărie din România: ‘Șansele sunt mici. Știe toată lumea! I-am spus lui Emil Boc: ai procente cât China’ .

Eugen Tomac a spus, marți, că PMP nu a vrut să aibă candidat propriu pentru Primăria Capitalei, dar „aroganța celorlalți” a împins spre această situație.

„Noi nu am vrut să mergem cu un candidat propriu, dar vom merge cu Traian Băsescu, pentru că vrem să obținem un capital politic, care să ne permită, așa cum se întâmplă în democrație, să avem vocea noastră politică. Pe candidatura domnului președinte mizăm la alegerile locale. Atâta timp cât aroganța celorlalți ne-a împins în această situație... Vom merge către cetățeni și le vom cere votul. Că va pierde Nicușor este meritul USR, nu al PMP”, a declarat la Digi24 Eugen Tomac.

Candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, marți, că își dorește ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei.

„Imperativul acestor zile este să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD şi Firea”, a apreciat el.

Fostul președinte al României, eurodeputatul Traian Băsescu, i-a spus liderului PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura sa la Primăria Capitalei la alegerile locale din toamna acestui an, după ce USR s-a împotrivit ca PMP să facă parte din alianța PNL-USR în Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.