Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PNL Neamt vrea autostrada in judet

autostrada_3_

Liderul PNL Neamt, Mugur Cozmanciuc vrea ca autostrada care va lega Modova de Europa sa treaca prin judetul sau si cere Guvernului sa aloce fonduri pentru aceasta autostrada in bugetul pe 2015.

"Fac apel către toți colegii parlamentari indiferent de culoarea politică să susțină aceste lucruri în comisiile parlamentare când se va veni cu proiectul de buget în Parlament!

Conferinţa de astăzi de la sediul PNL Neamț are pe agendă 2 probleme esenţiale: prima pentru nemţenii care trăiesc şi muncesc în Europa şi a doua pentru nemţenii de aici.

Neamţul este pe primele locuri, dacă nu pe primul loc între judeţele din România, în ceea ce priveşte migraţia forţei de muncă, cu peste 10% din populaţia activă. Cei rămaşi acasă, cât şi cei plecaţi, ne-au cerut să îndreptăm nedreptatea care s-a întâmplat pe 2 şi 16 noiembrie. PNL va acţiona pentru introducerea votului prin corespondenţă.În acest moment are un proiect de lege în acest sens. Ne dorim ca situația votului prin corespondență să fie reglementată cât mai repede, însă să aibă în vedere pe de-o parte securizarea votului, iar pe de altă parte asigurarea confidențialității sale.

A doua problemă este punerea în practică a unor soluţii pentru redresarea economică a judeţului, astfel încât să le oferim nemţenilor opţiuni reale pentru a rămâne acasă. Ca parte a unui proiect liberal pentru redresarea economică a judeţului Neamţ, voi depune amendament la proiectul de lege al bugetului pentru includerea autostrăzii care trece prin Neamț și leagă Moldova de Ardeal.

În plus, fac un apel la parlamentarii din județul Neamț, indiferent de culoarea politică, interesați de bunăstarea comunității, de a susține, alături de mine, alocarea de fonduri pentru ca o autostradă să treacă prin județul Neamț şi care să lege Neamţul de Ardeal şi de Europa. O astfel de autostradă era prevăzută în Masterplanul de Transport, la care guvernul Ponta a renunţat în mod subit la câteva luni după ce PNL a fost dat afară de la guvernare. Fac un apel la ministerul de Finanțe, dar și la guvernul Ponta de a veni cât mai repede în fața Parlamentului cu draftul de buget pe 2015. În acest buget să aibă în vedere atât autostrada care leagă Moldova de Ardeal și trece prin județul Neamț, cât și modernizarea drumului Bacău – Piatra Neamț.

Vrem la Neamț să deschidem partidul pentru profesioniști indiferent de domeniul de activitate. Repet ceea ce am spus și la început și anume partidul este deschis pentru oricine își dorește să facă politică de dreapta. Admiterea de noi membrii se conform statului cu validarea biroul politic. Cred cu tărie că este nevoie de o profesionalizare a clasei politice! Aș vrea să vă transmit că echipa PNL Neamț a înțeles foarte bine mesajul dat de alegătorii nemţeni pe 16 noiembrie și va acționa în consecință", a precizat Cozmanciuc intr-un comunicat remis stiripesurse.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.