Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul Pro România Botoşan deschide lista partidului pentru Camera Deputaţilor

mihaela hunca

Liderul Pro România Botoşani, Mihaela Huncă, deschide lista acestui partid pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din decembrie, potrivit Agerpres.

Citește și: DOSAR Consilierul ALDE Gal Avram a primit electrocasnice de peste 60.000 de lei pentru 'AJUTORUL' dat la contractele Covid - Bunurile aveau VICII ASCUNSE

"Vă asigur că sunt un om de echipă şi că îmi voi pune ca şi până acum toată priceperea mea în slujba românilor, a botoşănenilor.

În Parlamentul României, mai ales în contextul actual, este nevoie de oameni care să cunoască realităţile, problemele cu care se confruntă cetăţenii şi necesităţile comunităţilor pe care le reprezintă, pentru ca să putem depăşi criza cauzată de pandemie şi lipsa unor măsuri guvernamentale coerente şi eficiente în plan economic, sanitar şi social.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

Le mulţumesc botoşănenilor care m-au susţinut şi îi asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru ca să putem avea un trai mai bun într-un judeţ a cărui dezvoltare să nu mai fie împiedicată de nimeni de la nivel central", precizează, într-un comunicat de presă dat publicităţii miercuri, Mihaela Huncă.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

Potrivit sursei citate, primul loc la Senat va fi ocupat de un reprezentant al ALDE, în echipa comună a Pro România pentru scrutinul parlamentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.