Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, critică destituirea din funcţie a şefei ISJ

www.ziuaconstanta.ro
Marius Dunca

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a anunţat vineri, pe pagina sa de Facebook, că profesorul Ariana Bucur a fost înlocuită din funcţia de inspector şef al ISJ Braşov, printr-un ordin ministerial, anunță AGERPRES.

"Este inadmisibil ca, în situaţii de criză cum este cea pe care o traversăm, în timpul Stării de Urgenţă, unii oameni să fie în continuare preocupaţi de funcţii şi numiri politice. Este revoltător ca în perioada aceasta în care oamenii sunt îngrijoraţi pentru traiul zilei de mâine, pentru locurile de muncă şi pentru sănătatea lor şi a familiilor lor, politicienilor le pasă de funcţii. Astăzi, funcţiile nu mai au valoare! Am crezut, în mod sincer, că toţi oamenii politici au lăsat la o parte lupta surdă pentru funcţii, dedicându-se comunităţilor lor. Se pare că m-am înşelat", a afirmat Dunca, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban: 'Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor să plătească utilitățile'

El a adăugat că Ariana Bucur "este, înainte de toate, un dascăl dedicat, pregătit şi un manager excelent", iar în exercitarea funcţiei de inspector a acţionat tot timpul cu responsabilitate şi cu respect faţă de toţi colegii dascăli".

Dunca prezintă, în postarea sa, o copie a unei adrese transmisă ISJ Braşov de Direcţia Generală Învăţământ Preuniversitar a Ministerului Educaţiei Naţională, în care se face referire la ordinul de ministru din 19 martie prin care contractul de management al Arianei Bucur încetează, iar în locul acesteia este numit profesorul Ovidiu-Florin Tripşa.

CITEȘTE ȘI: Descoperiri importante: Cum luptă sistemul imunitar cu noul coronavirus/ STUDIU .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.