Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD București anunță o ședință INCENDIARĂ: viceprimarul Capitalei, la un pas de EXCLUDEREA din partid

gabriel mutu

Organizația PSD București stă pe un butoi cu pulbere, iar de la ora 18.00 va fi o ședință extrem de tensionată. Președintele interimar al PSD București, Gabriel Mutu, a explicat că pe lângă sancțiunea de retragere a sprijinului politic, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, riscă excluderea din PSD. Bădulescu este un om foarte apropiat de Gabriela Firea și a fost în prima linie în timpul războiului primarului cu Liviu Dragnea.

”Astăzi la ora 18.00 vom avea CEX-ul la bucurești și pe ordinea de zi va fi și această temă.

Așa cum a fost menționat și în ordinea de zi, atitudinea jignitoare pe care domnul Bădulescu o are atât în ședințele CGMB, cât și față de alți colegi, dar și comportamentul dânsului ne face să luăm această măsură.

Am avut o discuție cu domnul Bădulescu și i-am explicat că dacă continuă în aceeași notă, atunci retragerea sprijinului politic se va transforma în excludere din partid. Dânsul a făcut o notificare că nu i se respectă dreptul la apărare. Nici vorbă despre așa ceva!

Văd că în continuare are intervenții telefonice și spune neadevăruri, ca să nu spun minciuni. În momentul în care partidul decide să-ți retragă sprijinul politic, acest lucru se întâmplă și punct. Mai departe, ceea ce crede el despre mine, despre secretarul general al PSD sau despre președintele partidului, este treaba lui. Sunt 55 de membri în CEX-ul PSD București și în funcție de cum vor vota membrii acestui for, i se va retrage sprijinul politic sau nu.”, a declarat Mutu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.