Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae, apel către PSD-iști: le amintește jurământul depus

serban nicolae

Președintele Comisiei Juridice din Senat, Șerban Nicolae, lansează un apel către toți parlamentarii PSD și le cere să nu trădeze partidul, dar și jurământul depus la intrarea în Parlament.

Citește și: SURSE Evoluții de ultimă oră în Parlament: estimările PSD și PNL pentru votul de învestitură a guvernului Ludovic Orban

”CĂTRE PESEDIȘTI

Acum trei ani, românii ne-au votat pentru ceea ce am spus că reprezentăm, pentru principiile și valorile în care credem. Ne-au votat și pentru promisiunile unui program de guvernare făcut pentru români și pentru România. Ștampila votului a fost pusă pe buletinul de vot cu cerneală autentică. Nu cu cerneală simpatică. Nu s-a șters nici după un an, nici după trei. Cei care ne-au votat cred în continuare în noi și în cuvântul nostru. Am făcut multe din cele promise și mai avem încă multe de făcut.
Putem să fim dezamăgiți în plan personal, putem să ne supărăm pe unii lideri, putem chiar să căutăm, conjunctural, alte soluții politice pentru a ne îndeplini mandatul primit. În Parlament suntem reprezentanții poporului român. Românii nu ne-au votat ca să-i abandonăm. Nu ne-au ales ca să facem jocuri personale. Nu ne-au cerut să-i aducem la putere pe adversarii noștri și nici să facem meschine calcule politicianiste. Vă asigur că trădarea celor care ne-au încredințat reprezentarea lor și guvernarea țării rămâne cel mai abject stigmat pe fruntea oricui. Indiferent de „explicație”.
Repet formula de final a jurământului cu care toți ne-am început mandatul de parlamentar – „Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor. Aşa să mă ajute Dumnezeu!” Să dovedim că nu am semnat jurământul cu o cerneală care s-a șters după trei ani!”, scrie Șerban Nicolae.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.