Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul tineretului ALDE, după anunțul premierului privind atacarea dublării alocațiilor la CCR: 'Ipocrizie maximă, numele tău este PNL!'

Claudiu Daniel Catana

Președintele tineretului ALDE și co-președinte ALDE București, Claudiu Daniel Catană, acuză Guvernul Ludovic Orban de „abuz de putere”, fiindcă „calcă în picioare o lege care le dă dreptul copiilor la dublarea alocațiilor”.  „Cât de josnic să fii ca prim-ministru și membru al Guvernului să ataci la CCR un drept al copiilor?”, a punctat liderul tineretului ALDE.

Citește și: Replica-fulger a lui Marcel Ciolacu, după atacul lui Ludovic Orban: Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD

Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, că va ataca la CCR actul normativ care prevede dublarea alocațiilor, pe motiv că nu sunt prevăzute sursele de finanțare.

„Guvernul continuă bătaia de joc la adresa copiilor!

Cât de josnic să fii ca prim-ministru și membru al Guvernului să ataci la CCR un drept al copiilor?

Abuzul de putere pe care îl face Guvernul PNL, călcând în picioare o lege care le dă dreptul copiilor la dublarea alocațiilor trebuie să înceteze!

PNL, nu mai căutați scuze și găsiți soluții pentru dublarea alocațiilor pentru copii, pentru că de aia sunteți la guvernare!

Este exact ceea ce le cerea din opoziție secretarul general al PNL Robert Sighiartău anul trecut guvernanților de atunci! ”Viitorul copiilor nu se negociază ! Dați copiilor alocații! (..) Amendamentul pentru creșterea alocațiilor copiilor înseamnă demagogie?! ” Ați uitat, dlor din Guvernul PNL? Sau logica pentru PNL este valabilă doar când ești în opoziție? Azi nu mai cereți socoteală Guvernului, doar pentru că este al dvs?

Ipocrizie maximă, numele tău este PNL!

Iată ce spuneau anul trecut cei din PNL despre dublarea alocațiilor și comparați cu refuzul lor de azi de a pune legea în aplicare!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Claudiu Daniel Catană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.