Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul liderului UDMR pentru alegerile de anul viitor: Există pericolul să lăsăm ideile extremiste să câștige teren

Inquam Photos / George Calin
Kelemen Hunor UDMR

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a atras sâmbătă atenția la Congresul USR că politicienii riscă să dea amploare ideilor extremiste prin faptul că nu-și onorează promisiunile.

„Indiferent în ce condiţii am colaborat, în ce condiţii din când în când ne-am contrat, ştiam un singur lucru: demnitatea este acea valoare de care nu ne atingem. Şi atunci, putem să mergem mai departe. Noi trebuie să arătăm societăţii că perioada aceea 'lasă, că merge şi aşa' s-a terminat, fiindcă nu se mai poate aşa. Dacă omul vede că cei care cer votul lui promit orice pentru acel vot, după care întorc spatele şi fac altceva, sigur că vom pierde, iar locul va fi ocupat de alţii, de cei care propagă ură, de cei care caută conflict, cei care promit răzbunare. Şi eu cred că asta ar fi cea mai mare greşeală, să lăsăm ca ideile extremiste, ideile care se întorc împotriva fiecărui om, până la urmă, să câştige teren. Dacă ne uităm la peisajul politic, vedem că acest pericol există. Şi va fi responsabilitatea noastră - şi a voastră, şi a noastră, şi a PSD, şi a PNL, până la urmă - dacă reuşim să spunem 'stop' la un moment dat extremismului”, a explicat Kelemen Hunor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.