Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul UDMR sare în apărarea ambasadorului SUA: Gestul lui a fost normal

Kelem Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a comentat, joi, gestul ambasadorului SUA, Hans Klemm, de a se poza cu steagul secuiesc, afirmând că este unul "normal", care nu a fost îndreptat împotriva românilor, în pofida reacţiilor "isterice" din partea autorităţilor şi a politicienilor.

"E un gest normal, fiindcă a primit un cadou, a primit cadou acest steag, acest simbol, şi s-a fotografiat. Nu este un gest împotriva României, împotriva românilor, şi am rămas extrem de surprins de reacţiile isterice, inclusiv la nivel extrem de înalt şi din partea liderilor politici", a spus Kelemen Hunor, la RFI.

Victor Ponta: Lucian Isar va fi prim-ministrul propus de PNL


Liderul UDMR a afirmat că situaţia provocată de ambasadorul SUA arată că temerile Uniunii din ultima vreme sunt întemeiate şi că autorităţile nu tratează cu "respect şi echilibru" astfel de chestiuni.

Kelemen Hunor a completat că ambasadorul SUA nu a mers doar în Ardeal, ci şi în Oltenia şi în alte zone tradiţionale. Kelemen a spus, ironic, şi că nu trebuie să se sperie autorităţile şi românii că secuii vor "fura" Ardealul.

"Eu văd că de la Năstase, până la Diaconu, toată lumea din patru în patru ani se sperie că se fură Ardealul şi uite că nu s-a furat şi nu se va fura Ardealul, nu va lua niciun secui în spate Transilvania şi nu va fugi cu Transilvania din România", a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.