Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul unei grupări ce trimitea droguri din Spania, ascunse în colete, a fost reținut de DIICOT

enational.ro
DIICOT

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au reţinut un bărbat de 39 de ani, liderul unei grupări care se ocupa cu transportul de droguri de risc din Spania, în România. Drogurile erau ascunse în colete expediate din Malaga, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei Române, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - S.C.C.O. Ilfov, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat un flagrant, joi, la Timişoara, iar ulterior, au făcut două percheziţii domiciliare în localitatea Foeni, judeţul Timiş, la membrii unei grupări infracţionale de trafic de droguri.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

"Activităţile au fost desfăşurate într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea, de către o grupare infracţională, de infracţiuni de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc. În fapt, membrii reţelei, coordonată de un bărbat de 39 de ani, ar fi introdus în ţară droguri de risc (cannabis vegetal), ascunse în colete expediate din localitatea Malaga – Spania, cu destinaţia Timişoara. Astfel, pe parcursul investigaţiilor, au fost descoperite 4,17 kg. de cannabis vegetal. În urma acţiunii de prindere în flagrant delict, au fost depistate 4 persoane”, se arată în comunicat.

Liderul grupării, un bărbat de 39 de ani, a fost dus la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, fiind reţinut pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.