Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR, fost șef la Transporturi, ironii către Sorin Grindeanu: Ministrul anti-infrastructură a început deja sarabanda de scuze și întârzieri

Ministrul anti-infrastructură, Sorin Grindeanu, a început deja sarabanda de scuze și întârzieri chiar și pe proiectele aproape gata”, declară liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, anunță Mediafax.

„Cătălin Drulă: Ministrul anti-infrastructură a început deja sarabanda de scuze și întârzieri chiar și pe proiectele pe care i le-am lăsat aproape gata încă din luna septembrie. Așa se întâmplă când te ții de politicăreală în loc să pui osul la treabă. Sunt câteva investiții majore pe care cu greu le-ar putea rata domnul Grindeanu anul acesta. Dar cu PSD la butoane ne putem aștepta la ce e mai rău”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El prezintă o serie de proiecte și stadiile acestora.

„Craiova - Pitești: 40km de drum expres între Balș și Slatina. La finalul mandatului meu, acum 6 luni, era finalizat în proporție de peste 90%. Podul de la Brăila: drumurile de legătură le-am deblocat anul trecut, aveam calendar de inaugurare cu constructorul în 2022, Autostrada Sibiu - Pitești (Lotul 1 Sibiu - Boița): calendarul de finalizare agreat cu constructorul prevedea anul 2022, Autostrada A0 Sud: sectorul dintre DN5 și DN6 trebuie și el finalizat anul acesta, Intersecțiile denivelate de pe Centura București: Domnești, Berceni, Olteniței, Și variantele ocolitoare Timișoara, Satu Mare, Tg. Jiu, Tecuci. Ar mai fi și alte proiecte, care cu niște efort ar putea fi terminate în 2022. Dar, ca să nu suprasolicit PSD-ul, mă opresc aici. Să nu finalizeze proiectele mai sus înseamnă fie rea voință, fie pură incompetență din partea domnului Grindeanu. La preluarea mandatului i-am spus ministrului PSD că îi doresc să facă absorbție de 7 miliarde de lei pentru infrastructura rutieră. Cu fiecare zi ce trece pare că ne îndepărtăm de acel obiectiv”, încheie Drulă.

Termenele de execuție sunt deja depășite la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, iar mobilizarea lasă de dorit, a anunțat, luni, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.