Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR, reacție dură după ce Iohannis a lăudat Guvernul: 'Mi-ar crăpa obrazul de rușine să mint în acest hal'

Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, îl numește pe Klaus Iohannis „trădătorul modernizării României” și afirmă că în locul președintelui i-ar fi „crăpat obrazul de rușine” să laude Guvernul. Și Barna îi transmite lui Iohannis că numirea actualului Guvern nu a fost „o idee bună”.

Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, spune că „i-ar crăpa obrazul” să spună în această perioadă că România are cel mai solid guvern.

„Acum, când inflația și ROBOR fură bani din buzunarele noastre, trădătorul modernizării României are tupeul să spună că mașinațiunea lui a adus țării „cel mai solid guvern”. Mie mi-ar crăpa obrazul de rușine să mint în acest hal. „Scăpăm România de Pe-Se-De” - mai țineți minte? Așa a candidat Klaus Iohannis pentru al doilea mandat de președinte”, îi reamintește Drulă lui Iohannis.

Și vicepreședintele Dan Barna consideră că nu este momentul ca președintele Klaus Iohannis „să se felicite” pentru numirea actualui guvern.

„Președintele României crede că e momentul potrivit să se felicite pentru numirea actualului guvern. Domnule Iohannis, ați mai ieșit din casă în ultimele săptămâni? Ați citit știrile? „Cel mai stabil, solid şi performant guvern din ultimii ani” a scăpat cu totul situația din mână. Înțeleg că e greu să vă recunoașteți erorile, dar aveți măcar decența să nu cereți românilor să creadă că ați avut o idee bună. N-ați avut”, spune Barna, pe Facebook.

Președintele României, Klaus Iohannis, susține că Guvernul a luat toate măsurile necesare pentru a ameliora efectele inflației și ale problemelor economice. „Nu acuzați clasa politică din România, de vină este războiul declanșat de Putin în Ucraina”, a spus șeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.