Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor e afacere englezească: Chelsea Londra a zdrobit Real Madrid și joacă pentru trofeu cu Manchester City

champions league

Chelsea Londra a învins, miercuri seara, pe Real Madrid, pe teren propriu, cu 2-0, în manșa a doua a semifinalei Ligii Campionilor. După ce în tur rezultatul a fost 1-1, londonezii s-au calificat în finala competiției, cu scorul general de 3-1.

Chelsea Londra s-a calificat miercuri în finala Ligii Campionilor, pentru a doua oară în istoria clubului, după ce a trecut de Real Madrid, în dublă manșă, după un meci retur pe care l-a dominat, în special din punct de vedere al ocaziilor de poartă pe care și le-a creat.

Londonezii au deschis scorul prin Timo Werner, în minutul 28, după ce acesta avusese un gol anulat, în debutul partidei.

Englezii au dominat repriza secundă, fiind omniprezenți în fața careului advers. După mai multe ocazii ratate, Mason Mount a închis tabela, în minutul 85.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

Chelsea Londra: Mendy – Christensen, Thiago Silva, Rudiger – Azpilicueta (James ’88), Kante, Jorginho, Chilwell – Havertz (Giroud ’90), Werner (Pulisic ’67), Mount (Ziyech ’89). Antrenor: Thomas Tuchel

Real Madrid: Courtois - Nacho, Militao, Ramos, Mendy (Valverde ’63) - Kroos, Casemiro (Rodrygo ’76), Modric - Vinicius (Asensio ’63), Benzema, Hazard (Diaz ’89). Antrenor: Zinedine Zidane

Chelsea s-a calificat astfel în finala de la Istanbul, unde o va întâlni pe Manchester City, într-o confruntare 100% britanică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.