Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor la volei feminin: CSM Volei Alba Blaj a fost învinsă de echipa franceză Volero Le Cannet

csm bucuresti volei feminin

CSM Volei Alba Blaj a fost învinsă de echipa franceză Volero Le Cannet cu scorul de 3-2 (25-23, 18-25, 23-25, 25-21, 15-7), miercuri seara, în deplasare, în primul său meci din Grupa B a Ligii Campionilor la volei feminin, Agerpres.

Campioana României a avut avantaj consistent în fiecare din primele patru seturi, dar a pierdut două dintre ele. Echipa din Blaj a condus cu 21-16 în primul set, cedat cu 23-25, şi a avut 16-12 în al patrulea, pierdut cu 21-25.

Volero a obţinut victoria după două ore şi 24 de minute. Viktoria Russu a totalizat 21 de puncte, Ghergana Dimitrova a reuşit 16 puncte, iar Bojana Milenkovic a adăugat 14 puncte.

Vita Akimova a avut o evoluţie impresionantă la gazde, reuşit nu mai puţin de 43 de puncte. Elizaveta Kociurina a contribuit cu 14 puncte, iar Alina Popova cu 11 puncte.

Meciul, la care au asistat 1.350 de spectatori, a fost arbitrat de turcul Yavuz Akdemir şi de bosniacul Sinisa Ovuka. În celălalt meci din grupă, Vero Volley Milano a trecut de echipa ucraineană SC Prometei Dnipro cu 3-0 (25-17, 25-20, 25-21).

Pe 21 decembrie, CSM Volei Alba Blaj va juca pe teren propriu cu Vero Volley Milano. Şi cealaltă reprezentantă a României a pierdut meciul de debut, 0-3 cu Eczacibaşi Dynavit la Istanbul, în Grupa E.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.