Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ligia Deca a cedat la criticile PSD - Vacanța de primăvară din 2024 va include perioada Paștelui

Inquam Photos / Octav Ganea
Ligia Deca

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a semnat ordinul privind structura anului şcolar 2023-2024, care prevede că vacanţa de primăvară din anul 2024 va include perioada Sărbătorilor Pascale. Decizia vine după ce inițial Deca anunțase că vacanța de Paște va fi separată. Decizia ei a fost amplu criticată de mai mulți lideri PSD, care se pare că au avut câștig de cauză!

Iată anunțul făcut de Ministerul Educației:

"Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a semnat ordinul privind structura anului şcolar 2023-2024. A fost integrată propunerea de modificare a proiectului, astfel încât vacanţa de primăvară din anul 2024 să includă perioada sărbătorilor pascale", informează Ministerul Educaţiei, pe pagina de Facebook.

Ordinul prevede că anul şcolar va avea o durată a cursurilor de 36 de săptămâni. Anul şcolar 2023-2024 va începe pe 11 septembrie şi se va încheia 21 iunie 2024.

Săptămâna de vacanţă, la decizia inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti, este cuprinsă în perioada 12 februarie - 3 martie 2024. Programul naţional "Şcoala altfel" şi a Programul "Săptămâna Verde" se va desfăşura în perioada 11 septembrie 2023 - 26 aprilie 2024. Cele două programe se vor desfăşura în intervale de cursuri diferite. "Ordinul va fi disponibil, în formă integrală, pe site-ul Ministerului Educaţiei, după publicarea în Monitorul Oficial", afirmă sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.