Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ligue 1 - Românul Adrian Ursea ar putea fi înlocuit de antrenorul lui Lille

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-ursea-fost-atacant-cu-peste-100-de-meciuri-la-petrolul-numit-antrenor-principal-al-echipei-nice-prima-reactie-a-romanului-19161266
adrian ursea

Clubul francez de fotbal OGC Nice vrea să-l înlocuiască la finalul sezonului pe antrenorul român Adrian Ursea cu Christophe Galtier, tehnicianul lui Lille, actualul lider din Ligue 1, scrie L'Equipe.

Nice este acum pe locul 10 în campionat, când mai sunt şapte etape, însă gruparea deţinută de firma britanică Ineos are ambiţii mari pentru viitor. Şefii clubului se gândesc la Christophe Galtier, un antrenor de 54 de ani, care a pregătit-o mulţi ani pe Saint-Etienne, iar în ultimii ani a obţinut rezultate foarte bune cu Lille.

Nice l-ar fi contactat deja pe Galtier pentru a-i propune un salariu dublu faţă de cel pe care-l are la Lille.

Preşedintele lui Lille, Olivier Letang, a spus la începutul acestei săptămâni că vrea ca tehnicianul să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea din nordul Franţei, ce expiră anul viitor.

Potrivit presei franceze, Galtier este şi în vizorul lui Olympique Lyon, una din forţele fotbalului din Hexagon.

Adrian Ursea o antrenează pe Nice de la începutul lui decembrie, când l-a înlocuit pe fostul mare internaţional francez Patrick Vieira.

În vârstă de 53 ani, Adrian Ursea este un fost mijlocaş care a evoluat la Victoria Bucureşti şi Petrolul Ploieşti înainte de a-şi continua cariera în străinătate. După retragere, Ursea a devenit conducător sportiv şi antrenor. El a fost secundul fostului antrenor al lui OGC Nice, elveţianul Lucien Favre, între 2016 şi 2018, iar apoi a făcut parte din staff-ul lui Vieira, începând din noiembrie 2019.

Nice este neînvinsă în ultimele cinci meciuri în campionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.