Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Limbajul codificat al traficanților de droguri de sărbători: 'De Înviere mergem la denie' / 'Am dat un carton cu 100 de ouă'

telefon ascultare

Procurorii și polițiștii antidrog au demarat operațiunea denumită Tornada. Au prins în acest fel indivizi care vindeau substanţe halucinogene în cluburile din Bucureşti, dar şi la petrecerile de pe litoral.

Citeste si: Un tânăr a fost despăgubit cu 80.000 lei de stat după ce a executat, pe nedrept, 3 ani și 4 luni de închisoare

În cadrul operațiunii au capturat până acum 10 kilograme de cannabis, peste o jumătate de kilogram de cocaină, haşiş şi extazy care au ajuns în mâinile anchetatorilor.

Pentru a nu fi prinși traficanții foloseau un limbaj codificat.  Spuneau, de exemplu, mergem să ciocnim 3 ouă, ceea ce însemna că merg să vândă 3 grame. Sau “am dat un carton cu 100 de ouă” - adică au vândut 100 de grame. “De Înviere mergem la denie”, adică mergeau să livreze dozele, relatează stirileprotv.ro.

Citeste si: Operațiune de proporții a DIICOT Timișoara - Percheziții la o rețea de trafic de migranți

De sezonul de vară se pregătesc și polițiștii, nu doar traficanții. În vara aceasta vor cutreiera staţiunile cu aparatul drug test, similar etilotestului. Depistează în câteva minute orice consum de substanţe interzise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.