Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi a fost lăsat în afara lotului Barcelonei pentru meciul cu Inter Milano, din Liga Campionilor

www.digisport.ro
Lionel Messi

FC Barcelona a anunțat, luni, lotul care va face deplasarea pentru meciul cu Inter Milano, de marți, din ultima rundă a grupei F a Ligii Campionilor. De pe listă lipsesc mai mulți titulari, printre care se află și Lionel Messi, proaspăt câștigător al celui de-al șaselea Balon de Aur din carieră, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Liderul PSD,despre eliminarea pensiilor speciale: Ori e desființatare la toata lumea, ori nu

Potrivit Marca, antrenorul Ernesto Valverde a decis să îi odihnească pe Lionel Messi, Sergi Roberto și Gerard Pique, FC Barcelona având deja asigurată calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Pe lângă cei odihniți, din lotul catalanilor nu fac parte nici Ousmane Dembele, Nelson Semedo, Jordi Alba și Arthur, toți accidentați. Ernesto Valverde a apelat la mai mulți jucători tineri pentru confruntarea cu Inter Milano, precum Ansu Fati, recuperat după accidentare, Riqui Puig, Dani Morer sau Ronald Araujo.

Lotul echipei FC Barcelona pentru meciul cu Inter Milano: Ter Stegen, Rakitic, Busquets, Todibo, Suarez, Neto, Lenglet, Wague, Griezmann, Alena, De Jong, Vidal, Umtiti, Firpo, Pena, Perez, Puig, Fati, Araujo, Morer.

Citește și: Jandarmerița bătută în timpul protestelelor din 10 august 2018 mută în forță împotriva Jandarmeriei

După cinci runde disputate în grupa F a Ligii Campionilor, FC Barcelona ocupă primul loc, cu 11 puncte, fiind urmată de Inter Milano, care are 7 puncte. Le egalitate cu echipa italiană se află Borussia Dortmund, care va evolua împotriva cehilor de la Slavia Praga.

Meciul dintre Inter Milano și FC Barcelona, contând pentru ultima rundă din grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa marți, de la ora 22:00, pe Stadionul "Giuseppe Meazza".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.