Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi nu se va întoarce la FC Barcelona, susţine unul dintre fraţii lui

messi

Matias Messi, unul dintre fraţii starului argentinian Lionel Messi (Paris Saint-Germain), a anunţat miercuri că acesta nu are de gând să revină la echipa de fotbal FC Barcelona, conform agenţiei EFE, potrivit Agerpres.

Matias, cel mai mare dintre fraţii Messi, a precizat pe un canal de Twitch, gestionat de fratele său Tommy, că Leo nu va reveni la clubul catalan şi dacă totuşi se va întoarce o va face după ''o curăţenie bună'', cum ar fi plecarea preşedintelui Joan Laporta, pe care l-a descris ca ''un ingrat, după tot ce a dat Messi Barcelonei''.

''După mine, Barcelona a început să fie cunoscută pentru Messi, înainte era mai cunoscut Madridul. Oricine are oportunitatea de a călători la Barcelona şi de a intra la Muzeul Barcelonei va vedea că Muzeul Barcelona este Messi'', a opinat Matias.

Matias a adăugat că Lionel Messi s-a simţit trădat când a fost nevoit să părăsească clubul catalan: ''Spaniolii sunt trădători. Mama mea i-a spus lui Lionel odată: 'Te vor răsplăti ca pe Ronaldinho'''.

La solicitarea agenţiei EFE, Cabinetul de comunicare al lui Lionel Messi a precizat că această declaraţie este ''o opinie individuală şi personală a lui Matias Messi, care este fratele lui Leo, dar a cărui opinie nu trebuie să coincidă cu cea a lui Leo sau cu cea a altor rude, prieteni sau persoane apropiate de fotbalist''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.