Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi râmâne la Barcelona

www.news.ro
Leo Messi

Lionel Messi (32 de ani) nu a activat clauza din contract prin care putea să plece liber de contract de la Barcelona în această vară. lLa Liga se va relua începând cu 11 iunie, Sevilla - Betis, de la ora 22.00, potrivit Mediafax.

Fanii campioanei Spaniei pot răsufla uşuraţi. Messi nu şi-a activat clauza prin care putea să plece liber de la Barcelona şi va continua să joace pentru catalani. Clauza a expirat la 31 mai. Messi mai are contract cu Barcelona până în vara anului 2021.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Starul argentinian a fost afectat de pandemie. Căpitanul Barcelonei spune că îl frustrează faptul că au murit mulţi oameni din cauza noului coronavirus şi că este nedrept.

„Fotbalul, la fel ca viaţa în general, cred că nu vor fi niciodată la fel. Revenirea la normal trebuie să se facă gradual, va fi o situaţie ciudată pentru noi, sportivii, dar şi pentru toţi cei care trebuie să îşi schimbe dinamica şi modul de a lucra”, a spus Lionel Messi, FC Barcelona, potrivit elpaisdiario.com.

Campionatul din Spania se va relua începând cu 11 iunie, iar primul meci va fi cel dintre Sevilla şi Betis. Barcelona va juca prima partidă oficială sâmbătă, 13 iunie, pe terenul celor de la Mallorca, de la ora 22.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.