Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi şi David Beckham au fost huiduiţi din cauza refuzului de a participa la meciul amical din presezon disputat la Hong Kong

mlssoccer.com
messi

Lionel Messi şi David Beckham au fost huiduiţi duminică, după ce superstarul argentinian nu a participat la meciul amical din presezon disputat de echipa americană de fotbal Inter Miami la Hong Kong, în condiţiile în care fanii s-au înghesuit să-l vadă jucând, informează AFP.

Câştigătorul Cupei Mondiale din 2022, care a suferit o întindere la ischiogambieri, a rămas pe bancă pe toată durata partidei pe care Inter Miami a câştigat-o cu scorul de 4-1 în faţa unei selecţionate a Hong Kong-ului.

Absenţa sa a stârnit furia celor 38.323 de spectatori care au plătit cel puţin 125 de dolari (115 euro), unii dintre ei chiar mult mai mult, pentru a-şi vedea eroul pe teren.

La jumătatea celei de-a doua reprize, pe stadion s-au auzit scandările "Îl vrem pe Messi" din partea fanilor disperaţi că nu-l vor vedea în acţiune pe octuplul câştigător al Balonului de Aur.

Huuduielile s-au intensificat în ultimele zece minute ale meciului, când a devenit clar că argentinianul în vârstă de 36 de ani nu va intra în joc.

Publicul a fost dezamăgit şi de faptul că nici uruguayanul Luis Suarez, fostul atacant al echipelor FC Liverpool şi FC Barcelona, nu a evoluat duminică din cauza unei accidentări la genunchi.

Spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, foştii jucători ai Barcelonei, au jucat în schimb din îminutul 62, însă huiduielile au crescut după fluierul final.

David Beckham, coproprietar al clubului din Miami, a fost acoperit de huiduieli atunci când a încercat să mulţumească spectatorilor "pentru sprijinul incredibil".

"Înţelegem dezamăgirea suporterilor din cauza absenţei lui Leo (Messi) şi Luis Suarez. Ne-am fi dorit ca ei să joace măcar puţin, dar riscul era prea mare", a declarat antrenorul lui Inter Miami, argentinianul Gerardo Martino.

Lionel Messi a jucat doar şase minute în ultimul meci al lui Inter Miami din Arabia Saudită, disputat joi, fiind incert pentru debutul noului sezon din Major League Soccer, care va începe pe 21 februarie.

În iunie 2023, peste 60.000 de spectatori indonezieni şi-au exprimat de asemenea nemulţumirea în urma forfait-ului idolulu lor pentru un meci amical între selecţionatele Indoneziei şi Argentinei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.