Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ciorna listei PSD la europarlamentare. Numele vehiculate în cursa spre Bruxelles

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea Cex PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, va propune partidului ca lista candidaților pentru alegerile europarlamentare din 2019 să fie dezbătută începând cu sfârșitul lunii ianuarie a anului viitor, au declarat surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

În așteptarea cursei oficiale din PSD, social-democrații au început să creioneze informal o listă scurtă cu potențiali candidați la alegerile europarlamentare.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ar putea să fie cap de listă PSD la alegerile europarlamentare din 2019, au spus surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Dintre actualii europarlamentari PSD, spun sursele citate, cele mai mari șanse pentru un nou mandat le-ar avea Dan Nica, Victor Boștinaru și Ioan Mircea Pașcu.

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, și ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, sunt vehiculați și ei în PSD ca potențiali candidați la europarlamentare.

Social-democrații au discutat varianta ca Ilan Laufer, propus pentru Ministerul Dezvoltării dar respins de președintele Klaus Iohannis, să prindă un loc elibigil pe lista PSD la europarlamentare, au spus surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Vicepreședintele social-democrat Doina Pană și fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, sunt alte două nume luate în calcul în PSD pentru europarlamentare.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în luna mai 2019.

Precedentele alegeri europarlamentare s-au desfășurat în anul 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.