Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Litoralul românesc, ASALTAT de traficanţii de DROGURI. Alţi doi bărbaţi, reţinuţi de poliţişti

www.radioiasi.ro
droguri

Doi bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi ieri de procurorii DIICOT sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc după ce au vândut în zona cluburilor din Mamaia peste 1000 de pastile de MDMA. Astăzi, un comunicat al IPJ Constanţa relevă o realitate cruntă: litoralul Mării Negre este luat cu asalt de traficanţii de droguri. Alţi doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce încercau să pună în vânzare trei grame de cocaină pe raza staţiunii Mamaia, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Constanţa .

Citeşte şi: Lovitură pentru ŞOFERI. Proiect aprobat ASTĂZI de Guvern

'Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT- Serviciul Teritorial(ST) Constanţa, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat doi bărbaţi din Bucureşti care ar fi încercat să pună în vânzare trei grame de cocaină, pe raza staţiunii Mamaia, în schimbul sumei de trei sute de Euro', se arată în comunicatul de presă. 

Totodată, poliţiştii au efectuat şi o percheziţie într-un complex imobiliar din nordul staţiunii Mamaia, unde au identificat şi, ulterior, ridicat în vederea continuării cercetărilor două grame de cocaină, 0,2 grame fragmente comprimate de MDMA (drog de mare risc), un cântar electronic, un recipient din sticlă cu urme de cocaină şi un dispozitiv de prizat cocaină.

Citeşte şi: Ministerul Justiţiei, proiect de ULTIM MOMENT. Soluţia pentru BANI ÎN PLUS la bugetul penitenciarelor

Şi autoturismul care aparţine unuia dintre bărbaţi a fost percheziţionat cu această ocazie fiind identificată "cantitatea de 42,9 grame cocaină, un dispozitiv de prizat cocaină, 16 pliculeţe autosigilante goale, două telefoane mobile, suma de 8.775 lei şi cinci sute de Euro". 

Persoanele în cauză au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT- ST Constanţa, unde procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat şi punerea sub control judiciar a celuilalt, bărbatul reţinut urmând să fie prezentat astăzi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi: Ministrul Economiei, anunţ BOMBĂ: transportor blindat 8X8, produs în România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.