Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lituanianca Ruta Meilutyte, campioană olimpică la Londra, s-a operat la un picior

Sanador
operatie

Înotătoarea lituaniană Ruta Meilutyte, campioană olimpică la Londra în 2012, a fost operată la un picior şi ar urmă să reia antrenamentele în aprilie, a anunţat federaţia de nataţie din ţara ei, citată de Reuters, potrivit Agerpres.

Meilutyte deţine recordul mondial la 50 m bras şi este campioana mondială en titre în această probă, iar când a cucerit aurul olimpic în proba de 100 m bras avea doar 15 ani.

În 2023, lituanianca a cucerit titlul mondial la 100 m bras la Fukuoka, iar luna trecută la Mondialele de nataţie de la Doha nu a reuşit să intre în semifinalele acestei probe, dar a cucerit titlul mondial la 50 m bras.

După revenirea de la Doha, Meilutyte s-a operat la Kaunas pentru a scăpa de durerile cu care se confrunta de mai multe luni la un deget de la piciorul stâng. Operaţia, o artroscopie, a decurs foarte bine şi sportiva ar urma să aibă un proces de recuperare rapid.

Programul sportivei lituaniene de 26 de ani pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 nu va fi afectat, pentru că ea urma să ia o pauză de două-trei săptămâni după Mondialele de la Doha.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.