Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT - Război în Israel: Statul care ar fi știut de atacul din 7 octombrie

linkedin.com
razboi israel

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Israel:

 

 

UPDATE 12 ianuarie, ora 12.23: Comandanții de elită Hamas care au participat la atacul din 7 octombrie, uciși în Khan Younis (IDF)

În ultima zi, IDF susține că trupele au ucis zeci de agenți Hamas în timpul operațiunilor din Khan Younis și Maghazi din sudul Gazei, în centrul Fâșiei.

În Maghazi, IDF susține că Divizia 36 a ucis aproximativ 20 de agenți Hamas, inclusiv un comandant din forța de elită a grupului terorist Nukhba.

Detalii aici

content-image

UPDATE 12 ianuarie, ora 10.00: FOTO-VIDEO - Orientul Mijlociu dă în clocot după atacul americanilor! Hezbollah, ieșire rapidă: 'Confirmă din nou că SUA e un aliat al inamicului'

Hezbollah reacționează dur după atacul forțelor Occidentale împotriva rebelilor Houthi: 'Confirmă din nou că SUA e un aliat al inamicului sinoist!'

Puternica grupare armată libaneză Hezbollah a condamnat, vineri, atacul efectuat de SUA şi Marea Britanie asupra rebelilor Houthi din Yemen.

Detalii aici

content-image

UPDATE 12 ianuarie, ora 06.50: Reacția Arabiei Saudite, după loviturile efectuate de SUA şi Marea Britanie împotriva rebelilor houthi

Arabia Saudită a declarat vineri că urmăreşte cu "îngrijorare" evoluţia situaţiei din vecinul Yemen şi a lansat un apel la reţinere după loviturile efectuate de Statele Unite şi Unit împotriva rebelilor houthi, relatează AFP, citat de Agerpres.

Regatul saudit "urmăreşte cu mare îngrijorare operaţiunile militare din Marea Roşie şi atacurile aeriene asupra mai multor locuri" din Yemen, a afirmat Ministerul de Externe de la Riad într-un comunicat, îndemnând la "reţinere şi evitarea escaladării".

Continuarea aici

content-image

 

UPDATE 12 ianuarie, ora 02.30: Germania, acuzată de 'curățare etnică' în Gaza: 'Chiar o să fiți de două ori de partea greșită a istoriei?'

Cu o zi înainte ca Africa de Sud să confrunte Israelul cu acuzații de genocid la curtea superioară a ONU, ministrul belgian al Dezvoltării a expus în mod public diviziunile puternice din interiorul UE.

Caroline Gennez le-a adresat oficialilor germani o întrebare retorică într-un interviu acordat unui săptămânal belgian: „Chiar vrei să fiți de două ori pe partea greșită a istoriei? Vom continua să stăm pe loc cât timp are loc curățarea etnică? Cu siguranță asta a fost 'niciodată din nou'?”, a spus Geneez, conform Politico.

Continuarea aici

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.