Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT - Război în Israel: Tensiunile Israel-Hezbollah ating un nivel în care ambele părți recunosc posibilitatea unei escaladări în sudul Libanului

nbcnews.com
razboi israel

Potrivit unuia dintre interlocutorii ziarului The National, statul evreu își propune să împingă formațiunile armate ale Hezbollah la 10-15 km de granițele sale de nord și să le priveze de capacitatea de a lovi zonele populate israeliene. Israelul și partidul șiit libanez Hezbollah nu exclud posibilitatea ca armata israeliană să efectueze o operațiune cu drepturi depline în sudul Libanului.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Israel

UPDATE 29 februarie, ora 16.30: Scene apocaliptice în Gaza! Israelul, acuzat că a ucis, dintr-un foc, peste 100 de palestinieni: Tel Avivul respinge acuzațiile (VIDEO)

Continuarea aici.

UPDATE 29 februarie, ora 05.35: Cifre cutremurătoare: câți palestinieni, majoritatea civili, au fost ucişi în Fâșia Gaza în urma bombardamentelor Israelului

Aproape 30.000 de palestinieni au fost ucişi de la începutul războiului, în urmă cu aproximativ cinci luni, între Israel şi Hamas în Fâşia Gaza, bombardată în mod constant de armata israeliană şi ameninţată de foamete, a declarat miercuri mişcarea islamistă, scrie AFP, citat de news.ro.

Principalii mediatori în acest război, Statele Unite şi Qatar, au declarat că speră să obţină un armistiţiu care să permită eliberarea ostaticilor reţinuţi în Gaza înainte de începutul Ramadanului, luna sfântă musulmană care începe în jurul datei de 11 martie.

Continuarea aici

content-image

UPDATE 29 februarie, ora 03.30: Se pregătește un armistițiu între Israel și Hamas - Anunțul făcut de Abdel Fattah al-Sissi

Preşedintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi, unul dintre mediatorii cheie între Israel şi gruparea islamistă palestiniană Hamas, şi-a manifestat miercuri speranţa că "în următoarele câteva zile" aceste două părţi în conflict vor ajunge la un acord pentru un armistiţiu în Fâşia Gaza, transmite agenţia EFE, potrivit Agerpres.

"În aceste următoare câteva zile, dacă vrea Dumnezeu, vom avea o încetare a focului şi va începe deja ajutorul real (...) pentru Fâşia Gaza la toate capitolele", a declarat preşedintele Al-Sissi în timpul unei ceremonii la Cairo dedicate persoanelor cu nevoi speciale.

Continuarea aici

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.