Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Joe Biden anunță victoria: 'Este clar că am câștigat în suficiente state pentru a câștiga președinția'

Agerpres
Joe Biden

Joe Biden a susținut, într-o declarație de presă, că are suficiente voturi pentru a fi sigur că este viitorul președinte al SUA.

”Şi acum, este clar că vom câştiga 270 de voturi. Nu spun că am câştigat, ci spun că eu cred că vom fi câştigătorii.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan la adresa CCR-ului, pe tema impozitării pensiilor speciale: Să sperăm că nu vor anula și acest demers al PNL

Am câştigat Wisconsin cu 20.000 de voturi, acelaşi număr cu care a câştigat preşedintele Trump în urmă cu 4 ani. Michigan va încheia numărătoarea în curând şi simt că totul merge bine în Pennsylvania. Câştigăm 75% din voturile prin poştă din Pennsylvania”, a declarat Biden.

Senatorul Harris şi cu mine suntem pe punctul de câştiga mai multe voturi decât a primit cineva vreodată în istorie. Doar trei campanii au învins preşedintele în funcţie şi a fost o campanie lungă, dar a fost o perioadă dificilă pentru ţara noastră.

Citește și: Silviu Predoiu, fostul șef operativ al SIE: ‘Teoria conspirației, ca și informațiile false au succes pentru că se adresează emoțiilor, sunt procesate mult mai ușor’

Odată ce campania s-a încheiat va fi timpul să facem ceea ce am făcut mereu ca americani: Să ne ascultăm unii pe alţii, să ne respectăm, să ne pese de ceilalţi, să ne vindecăm. Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu şi că pentru a face progres trebuie să încetăm să ne tratăm oponenţii ca inamici. Ce ne uneşte ca americani este mai puternic decât ceea ce ne divide.

Am fost ales ca democrat, dar voi conduce ca preşedinte american.

Voi munci la fel de greu pentru cei care nu au votat pentru mine, ca pentru cei care nu m-au votat. America a ajuns prea departe, a luptat prea multe bătălii pentru a lăsa acest lucru să se întâmple. Noi, oamenii, nu ne vom preda.

Citește și: Înfrângere usturătoare pentru Comitetul pentru Situații de Urgență: Închiderea restaurantelor este ilegală!

Sunt încrezător că nu va fi doar victoria noastră, ci o victorie pentru America şi nu vor fi state albastre sau state roşii cu Statele Unite ale Americii.

Nimeni nu ne va lua democrația. Nici acum, niciodată. America a ajuns prea departe. A înfruntat multe bătălii. Noi, oamenii, nu ne predăm și nu vom fi supuși la tăcere.

Asta nu va fi victoria mea. Va fi victoria noastră, a americanilor și a democrației Americii.”, a spus Joe Biden.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘Cred că principalul indicator la care trebuie să ne uităm este mortalitatea, care se transpune în România și în alți parametri’

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.