Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE VIDEO Protestatarii AUR au pornit în marș spre Matei Balș, cu fluiere și steaguri: 'Asasinii, demisia!'

Inquam Photos / George Calin
AUR protest

Simpatizanții AUR au plecat, sâmbătă, de la Ministerul Sănătății, în marș spre Institutul Matei Balș. Sute de protestatari cu pancarte, steaguri, fluiere și vuvuzele cer demisii după tragedia din spital. Se strică 'Asasinii' și 'Demisia!'.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat sâmbătă un miting de protest în faţa Ministerului Sănătăţii, solicitând demisii în urma incendiului de la Institutul Matei Balş. Cel care s-a adresat mulţimii a fost liderul AUR George Simion, care a făcut declaraţii critice la adresa ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu şi a secretarului de stat Raed Arafat.

Partidul AUR a solicitat vineri demisia de urgenţă a Ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a coordonatorului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, în calitate de responsabili morali ai tragediei de la Institutul Matei Balş, precum şi a managerului interimar Maria Niţescu, ca responsabilă directă.

”Ne aflăm într-o situaţie cumplită şi fără precedent, iar incendiul care a cuprins patru saloane de la parterul Institutului Matei Balş şi în urma căruia au murit, până la această oră, cinci pacienţi, este încă o dovadă a dezastrului total în care se află sistemul de sănătate şi medical din ţara noastră şi a neglijenţei şi incompetenţei criminale care caracterizează managementul de vârf al acestuia”, afirmau reorezentanţii AUR într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.