Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool a învins-o pe Osasuna, scor 3-1, într-un meci amical în memoria lui Michael Robinson

liverpool

Echipa engleză de fotbal FC Liverpool a învins cu scorul de 3-1 formaţia spaniolă Osasuna, luni seara pe stadionul Anfield, într-un meci amical dedicat memoriei lui Michael Robinson, fost jucător al ambelor cluburi, informează EFE.

Brazilianul Roberto Firmino a reuşit o dublă pentru "cormorani", în minutele 21 şi 41, celălalt gol al învingătorilor fiind marcat de japonezul Takumi Minamino (15). Pentru oaspeţi a punctat Kike Garcia (min.70), jucător care a semnat în această vară cu gruparea din Pamplona, potrivit agerpres.ro.

Fostul internaţional irlandez Michael Robinson a evoluat pentru echipele engleze Preston North End, Manchester City, Brihgton, FC Liverpool şi Queens Park Rangers, înainte de a-şi încheia cariera la Osasuna, în Spania, ţară în care s-a stabilit după ce a agăţat ghetele în cui, în 1989, activând ulterior în calitate de comentator sportiv şi om de televiziune. El a încetat din viaţă pe 28 aprilie 2020, la vârsta de 61 ani, în urma unei maladii necruţătoare.

FC Liverpool, campioana Angliei în 2020, va începe noua ediţie a campionatului Angliei sâmbătă, când va juca în deplasare cu Norwich City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.