Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool a învins-o pe Tottenham, 2-1, pe Wembley, și rămâne lider în Premier League

www.agerpres.ro
Liverpool Arsenal

Liverpool s-a impus în dauna lui Tottenham în primul meci al etapei cu numărul 5 din Premier League. Wijnaldum şi Firmino au marcat golurile "Cormoranilor", profitând de două erori ale portarului Vorm, în timp ce pentru Spurs a marcat Lamela, în minutul 90+3.

Liverpool a început mai bine partida de pe Wembley, reuşind chiar să marcheze în primul minut. Mane a deschis scorul, dar reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. După câteva ocazii ratate, oaspeţii au dat lovitura prin olandezul Wijnaldum, care a marcat cu o lovitură de cap. Vorm a respins slab în urma unei lovituri de colţ, Dier a respins până la 6 metri, iar Wijnaldum a trimis cu capul sub bara transversală. Vorm s-a redresat, a respins, dar mingea trecuse deja de linia porţii. Trupa lui Klopp şi-a mărit avantajul în startul reprizei secunde, după o altă eroare a lui Vorm. Mane a trimis periculos, mingea a ricoşat şi s-a plimbat prin faţa porţii, Vorm a ratat incredibil intercepţia, iar Firmino a trimis în plasă pentru 2-0, scrie mediafax.ro.

Pochettino a reacţionat şi i-a aruncat în luptă pe Lamela şi Son Heung-Min, proaspăt câştigător al Jocurilor Asiei. Tottenham a devenit mai periculoasă, dar Spurs n-au reuşit să revină pe tabelă. Lamela a marcat golul de onoare în minutul 90+3, după ce l-a învins din unghi pe Alisson. A fost doar al doilea gol încasat de Liverpool în acest sezon, care are cea mai bună apărare în acest moment. Gazdele au mai solicitat un penalty la ultima fază, după o intervenţie asupra lui Son, dar Michael Oliver n-a fost impresionat. S-a încheiat 2-1 pentru Liverpool, care ajunge la 5 victorii în primele 5 etape, în timp ce Spurs au ajuns la două eşecuri consecutive. În runda precedentă, Tottenham a cedat în faţa lui Watford, scor 2-1.

Chelsea şi Watford o pot egala pe Liverpool în fruntea clasamentului, dacă se impun în partidele cu Cardiff, respectiv Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.