Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool este în dialog cu Guineea pentru a-l readuce în Anglia pe mijlocaşul Naby Keita

www.agerpres.ro
Keita Balde

Conducerea clubului Liverpool este într-un dialog continuu cu responsabili din Guineea pentru a-l putea readuce pe mijlocaşul Naby Keita din nou în Anglia, scrie DPA.

Keita se afla la prima reprezentativă de fotbal a ţării sale unde se pregătea pentru meciul cu Maroc din preliminariile CM 2022 din Qatar când în Guineea a avut loc o lovitură de stat militară. Meciul contra Marocului, care ar fi trebuit să aibă loc luni, a fost amânat, iar echipa oaspete a reuşit să plece spre Rabat.

Potrivit agenţiilor internaţionale de presă, capitala Guineei, Conakry, a fost cuprinsă de haos duminică, după ce ofiţeri din forţele speciale au anunţat că l-au capturat pe preşedintele Alpha Conde şi că au dizolvat principalele instituţii ale statului vest-african. Situaţia era tensionată în special în districtul Kaloum, unde se află palatul prezidenţial, informează Agerpres.

Ambasada Regatului Unit în Guineea a scris pe Facebook că în mai multe zone ale capitalei Guineei au avut loc schimburi de focuri de armă.

Cu toate acestea, Keita (26 ani) se află încă în Guineea dar, potrivit clubului său, este ''în siguranţă şi bine''.

''Suntem în contact permanent cu Naby şi am comunicat regulat prin intermediul conducerii echipei sale naţionale. Suntem mulţumiţi că este în siguranţă şi este bine. Evident, situaţia este fluidă şi vom menţine permanent dialogul cu autorităţile din această ţară, vrem să-l readucem în Anglia cât mai repede'', a spus un purtător de cuvânt al lui Liverpool.

După trei etape din noua ediţie a Premier League, Liverpool este pe locul 5, cu 7 puncte, la 2 puncte în urma liderului Tottenham, şi va juca duminică, în etapa cu numărul 4, în deplasare cu Leeds United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.