Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool și-a conturat lista de transferuri pentru pauza de iarnă și unul dintre jucătorii pe care îi vrea este Jadon Sancho, de la Borussia Dortmund

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Liverpool și-a conturat lista de transferuri pentru pauza de iarnă și unul dintre jucătorii pe care îi vrea este Jadon Sancho, de la Borussia Dortmund, anunță MEDIAFAX.

Mijlocașul face un sezon de excepție în Bundesliga și în Liga Campionilor, iar Jan Aage Fjortoft, fost fotbalist, spune pe un cont de socializare că mutarea are șanse foarte mari de reușită. Jancho și-ar fi dat și el acordul să plece de la Dortmund. Pe lângă faptul că vrea să evolueze pentru o echipă unde să aibă șansa să câștige trofee, nici ”tratamentul” pe care îl primește în momentul de față de la antrenor nu îi convine.

Citește și: Ministrul de Interne a văzut moartea cu ochii! Marcel Vela s-a prăbușit cu elicopterul

”Dintr-o sursă foarte sigură din Germania, am aflat că Jurgen Klopp și Liverpool sunt favoriți în cursa pentru transferul jucătorului celor de la Dortmund, Jadon Sancho. Fotbalistul vrea și el să plece de la echipă în luna ianuarie.” , a precizat Jan Aage Fjortoft pe contul personal de Twitter.

Sancho a ajuns la Dortmund în august 2017, de la Manchester City, pentru mai puțin de 8 milioane de euro. În acest sezon a adunat 19 meciuri, a marcat de 7 ori și a oferit 9 pase decisive; este un mijlocaș versatil, care poate evolua în ambele benzi. Transfermarkt.com îi oferă o cotă e piață de 100 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.