Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool şi Manchester United au lansat un program pentru combaterea abuzurilor legate de tragedii

news.ro
liverpool

Cluburile de fotbal FC Liverpool şi Manchester United au lansat împreună un program educaţional pentru a combate abuzurile legate de tragedii, au precizat cele două grupări înaintea duelului lor din Premier League, care va avea loc la sfârşitul săptămâni viitoare, pe stadionul Old Trafford, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Cluburile au condamnat în mod repetat fanii care scandează cu referire la tragedia de pe Hillsborough, dezastrul de pe stadionul Heysel sau tragedia aeriană de la Munchen, pentru a-i persifla pe suporterii rivali, o practică pasibilă de urmărire penală.

"Susţinem pe deplin acest eveniment găzduit de Liverpool şi Manchester United şi lucrăm îndeaproape cu ambele cluburi pentru a dezvolta şi promova această inţiativă", a precizat Nick Perchard, directorul pentru Comunitate din Premier League, într-un comunicat.

Cele două fundaţii vor dezvolta programul în continuare în parteneriat cu Liga engleză şi se angajează să facă din acesta o parte anuală a angajamentului lor în regiunile Merseyside şi Greater Manchester.

Săptămâna trecută, un suporter al lui Manchester United a fost acuzat de poliţia din Greater Manchester pentru abuzuri legate de tragedie faţă de fanii lui Liverpool, în timpul meciului din sferturile de finală ale Cupei Angliei.

Arsenal a salutat, de asemenea, ordinele de interzicere dictate împotriva a trei suporteri, după ce aceştia şi-au recunoscut vinovăţia pentru abuzuri legate de tragedie în timpul unui meci din Cupa Angliei împotriva lui Liverpool, pe Emirates Stadium, în data de 7 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.