Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LISTELE PSD, bătute în cuie. Dragnea, reacție dură la Cioloș/VIDEO

sedinta sediu psd

Liderii PSD s-au reunit în ședința Comitetului Executiv Național, la Palatul Parlamentului, într-o ședință în care se vor valida listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

UPDATE: Ședința PSD s-a terminat, iar Liviu Dragnea a anunțat că s-au definitivat listele, doar în două sau trei cazuri mai existând discuții.

Dragnea a început campania cu un atac la Dacian Cioloș, din cauza faptului că Executivul ar dori să atace la Curtea Constituțională legea care elimină 102 taxe și impozite nefiscale.



UPDATE: Un al doilea greu este exclus de pe liste în urma unei condamnări definitive - Ion Călinoiu, fost șef al CJ Gorj.

UPDATE: Avem și prima victimă - Ioan Cindrea de la Sibiu a fost scos de pe liste în urma condamnării pe care a suferut-o - DETALII.

Update: Se discută listele de candidați județ cu județ.

STIRIPESURSE.RO v-a pus la dispoziție lista la București (DETALII AICI), iar pe măsură ce vor fi validate județele vă ținem la curent.

- Liviu Dragnea a sosit în sala de ședințe cu mult înaintea celorlalți lideri PSD. El a ajuns în jurul orei 13.00, în condițiile în care ședința a început la ora 15.00.

- La ședință a venit și Victor Ponta, care participă în calitate de invitat, pentru că nu mai face parte din Comitetul Executiv.

- De asemenea, la ședință au venit toți liderii importanți ai PSD, dar au fost văzuți și o parte dintre candidații surpriză la alegerile parlamentare, în mod special cei din București.

- Liviu Dragnea în fața conducerii PSD: ”Stimați colegi, este o zi foarte importantă, pentru că astăzi îi vom alege pe candidații noștri care vor merge să ne reprezinte în fața românilor.

Am ținut să trecem prin Parlament legea conversiei. Toată lumea din Parlament a votat această lege a conversiei, dar ea a fost atacată la CCR de acest Guvern, Guvernul Iohannis-Cioloș-PNL.

Astăzi am adoptat, în Parlament, legea care elimină 102 taxe pentru români. Acestea nu sunt taxe mari, dar sunt taxe care mănâncă timpul românilor și ne enervează pe toți. De abia ce a fost aprobată, că doamna ministru de Finanțe a spus că atacă și această lege la CCR.

Stimați colegi, de astăzi lucrurile sunt clare. Noi am susținut și susținem măsurile bune pentru oameni, acest Guvern lucrează doar la ordinele PNL.

Dacian Cioloș ne-a spus că nu va rămâne premier. Chiar aici, în această sală, Dacian Cioloș ne-a spus că nu va rămâne premier și nu va face politică, adică este un mincinos. La fel ne-a spus și președintele Klaus Iohannis că nu vom mai avea premier tehnocrat, dar iată că-l susține pe Cioloș. Amândoi sunt niște mincinoși și ipocriți!”, a spus Dragnea, în ședința PSD.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.