Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Livia Stanciu, în instanță: Gâdea i-ar fi promis bani Marianei Rarinca pentru informații cu mine

stanciu

Curtea de Apel Bucureşti rejudecă joi cazul Marianei Rarinca, femeia acuzată că a şantaja-o pe Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Livia Stanciu e prezentă la proces și a făcut acuzații fără precedent. STIRIPESURSE.RO vă prezintă detalii din sala de judecată.

Citește și: Detalii din sala de judecată. Mariana Rarinca: Nu ştiu de ce am sunat la Antena 3

În fața judecătorilor, șefa ÎCCJ spune că tot scandalul cu Rarinca a plecat după ce aceasta a păcălit-o că ar fi plătit anumite facturi de întreținere și chirie. Mai mult, Stanciu spune că Rarinca i-a declarat că directorul Antena 3, Mihai Gâdea, i-ar fi promis sume mari de bani pentru a-i da informații compromițătoare despre ea.

”La finalul intalnirii, Rarinca s-a transformat intr-un alt om si mi-a spus ca sunt datorii multe la cabinet si ca eu ii sunt datoare. Ca sotul meu avea contracte neonorate, ca urmare a decesului. Din tonul ei am avut impresia ca discut cu alt om. Acesta a fost motivul pentru care i-am inchis telefonul. Inainte insa, i-am spus sa uite de familia Stanciu, ca nu ii voi mai raspunde la telefon daca aceasta este maniera in care a inteles sa se comporte fata de noi. 
La finele lui 2013 sau inceputul lui 2014 am fost sunata de cumnatul meu Radu Stanciu. Mi-a spus sa incerc sa iau legatura cu dna Rarinca, deoarece aceasta, incepand din august 2013, cand se desfasura procedura de reinvestire a mea la ICCJ, i-ar fi transmis ca a fost abordata de o televiziune, Antena 3, ca ar fi venit Mihai Gâdea personal la domiciliul ei si ca i-au oferit sume foarte mari de bani pentru a da orice amanunte picante din viata privata a doamnei Stanciu sau a sotului acesteia.”, le-a spus Livia Stanciu judecătorilor.

STIRIPESURSE.RO vă va ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă acum în sala de judecată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.