Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj pentru contestatarii din PSD: O votez pe Viorica Dăncilă la Congres

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis lui Codrin Ștefănescu, Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu că tot acest scandal nu face bine PSD-ului și le-a cerut să se abțină. Mai mult, Liviu Dragnea a anunțat public că o va vota pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte executiv al PSD.

”În Comitetul Executiv s-au adoptat o serie de criterii, pentru candidaturi. Eu le spun foarte simplu, că în Comitetul Executiv Național de mâine se aprobă sau se respinge orice dosar de candidatură. Nu știu cât bine le face dumnealor acest scandal, dar ar fi bine să se gândească și la partidul pentru care zic că doresc să lupte și să candideze.

Toți au zis la CEX să nu cumva să se discute o validare sau o revalidare a mea. Să chemăm toți membri de partid ca să voteze, nu cred că este bine.

Am vorbit astăzi cu doamna Dăncilă și mi-a spus că a fost sunată de foarte multe colege din țară, de la organizațiile de femei, de la mai multe organizații din țară. Ea mi-a spus că a luat decizia de a candida, iar eu o susțin în totalitate și voi vota cu toată încrederea”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.