Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, presat de partid sa faca pace cu Ponta

ponta dragnea

Liderii PSD din teritoriu au insistat ca Victor Ponta sa fie instalat in fruntea Camerei Deputatilor, in locul lui Valeriu Zgonea, iar Liviu Dragnea a cedat pentru a nu trezi o noua rascoala in prag de alegeri. Totusi, Zgonea nu se da plecat asa usor.

Grupul deputatilor PSD s-a reunit ieri la Parlament si a demrat procedura de revocare a lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor. "Grupul a decis in unanimitate prezentarea la Biroul Permanent a solicitarii privind revocarea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor a domnului Valeriu Zgonea", a declarat Marian Neacsu.

Potrivit unor surse din PSD, urmasul lui Zgonea va fi fostul premier Victor Ponta, care revine astfel in varful politicii, la exact sase luni de la demisia din funtea Guvernului, generata de tragedia de la Colectiv.

Deocamdata, Ponta este precaut. "Astazi sa nu va stricam surprizele. O sa discutam si o sa luam decizii impreuna. Decizii intelepte. Da, am vorbit cu Liviu Dragnea. Am discutat cu Liviu tot ceea ce este bine pentru PSD si pentru alegatorii nostri, ai USL", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului, intrebat daca va fi viitorul presedinte al Camerei Deputatilor, anunta Adevarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.