Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, susținut la DNA de greii PSD: un vicepremier, președintele Comisiei SRI, dar alți lideri PSD sunt în fața DNA / FOTO

ionel stoica / facebook
grei psd dna

Secretarul general al PSD Marian Neacșu s-a prezentat chiar de la primele ore ale dimineții la sediul DNA pentru a-și arăta susținerea față de Liviu Dragnea, care urmează să fie audiat astăzi într-un dosar de corupție.

UPDATE: Printre susținătorii ajunși la sediul DNA se află și Nicolae Bădălău, președintele executiv al PSD.

UPDATE: La sediul PSD a venit și deputatul PSD, Andreea Cosma.

„Am venit în semn de solidaritate cu colegi de-ai mei pentru a-l susține pe președintele partidului, Liviu Dragnea. Trebuia să fim aici să vedem ce se întâmplă. Ne-am gândit să venim să-l sprijinim. Nu are nevoie (c.n. de sprijin), el este un lider politic desăvârșit, dar e bine să vadă că are susținere”, a spus Andreea Cosma.

UPDATE: în fața sediului DNA se află președintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, deputatul PSD, Andreea Cosma, liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, dar și vicepremierul Paul Stănescu. Toți susținătorii lui Dragnea l-au aplaudat la intrare.

De partea cealaltă sunt și contestatari ai liderului PSD, un grup condus de jurnalistul Mălin Bot.

UPDATE: Președintele Comisiei SRI din Parlament, Claudiu Manda, a declarat că era de așteptat ca președintele PSD, Liviu Dragnea, să fie chemat la DNA, pentru că la Comisia SRI se aud multe lucruri.

”In fata legii nu cred ca are nevoie de sustinere. In fata presiunilor, atunci cand vorbim despre institutii, nu are nevoie de protectie, dar si cand a fost la ICCJ si ceea ce i s-a intamplat atunci nu cred ca trebuia sa i se intample. Nu vreau sa speculez, dar cumva era de astepat pentru ca acolo la comisie auzim destul de multe lucruri”, a spus Manda, în fața sediului DNA.

"Am venit să-l susțin pe domnul președinte Dragnea. Eu aș spera să nu aibă motive de îngrijorare. Orice coleg de-al nostru are nevoie de susținere din partea noastră. E un gest pe care am decis să-l facem împreună cu câțiva colegi.

N-avem să luăm cu asalt, e o manifestație extrem de pașnică, nu punem presiune pe nimeni.", a declarat Marian Neacșu la DNA.

content-image

content-image

content-image

content-image

Foto (c): Ionel Stoica / Facebook

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.