Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a cedat nervos: 'Eu nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proștii ăștia care tot anunță lucruri'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut o ieşire nervoasă în momentul în care a fost întrebat, vineri, dacă vor fi schimbări majore la nivelul conducerii partidului, spunând că se continuă seria de fake news şi catalogându-i pe cei care le propagă "proşti".

„Cex-ul o să-l facem miercuri și când o să termin conferința de presă o să plece anunțurile către membrii CEx-ului.”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă în cadrul CEx-ului se va discuta și despre schimbarea lui Nicolae Bădălău și a lui Codrin Ștefănescu din funcțiile pe care le au, Liviu Dragnea a negat.

„Nu am văzut acele.... Deci continuă seria de "fake news". Eu nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proştii ăştia care tot anunţă lucruri de foarte timp că se întâmplă în PSD şi ulterior nu se întâmplă. Nu ajung la un moment dat la un nivel în care să spună: Domnule, ne facem de râs? Adică nu există aşa ceva? Care sunt colegii ăia, că eu nu văd? Văd doar surse şi tot felul de site-uri obscure care spun aceste lucruri. Am văzut şi oameni pe care la un moment dat îi citeam, îi urmăream cu atenţie, care se lasă căliţi de asta. Nu facem execuţii”, a răbufnit Dragnea. 

Liderul PSD a menţionat, referindu-se la faptul că Nicolae Bădălău nu mai este vicepreşedinte al Senatului, că a fost vorba de doar un vot.

„La noi în partid şi la noi în Senat şi în Cameră se întâmplă votul, votul niciodată nu e o execuţie", a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.